Meer resultaten voor schrijven

schrijven
Leer korte verhalen en romans te schrijven bij NTI.
Wil je achteraf nakijken wat ook alweer de voorwaardes zijn om een kinderboek, thriller of romantisch verhaal te schrijven, dan kan je het in het cursusmateriaal terugvinden. De opdrachten waren soms moeilijk, omdat de genres niet bij mezelf liggen, maar wel leerzaam.
seopageoptimizer.nl
Kies voor een creatieve hobbycursus schrijven LOI.
In romans, korte verhalen en blogs." Docent Schrijven LOI. Het" beschrijven van levens is een trend. In romans, korte verhalen en blogs." Docent Schrijven LOI. Een boek, kinderverhaal, blog of webtekst? Schrijven kun je leren! Steeds meer mensen lezen én schrijven.
keyboost.nl
Academisch schrijven Schrijven tips en video's' Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen.
Spelling en interpunctie. Wat is academisch schrijven? Wat zijn de kenmerken van een academische tekst? 'Ik' ben nu al een maand bezig met het inlezen voor mijn paper. Ik heb op zich genoeg informatie, maar nu moet ik beginnen met schrijven.
schrijven
10 tips voor het schrijven van content Verbinden en Boeien Team Nijhuis.
En over die writers block gesproken Je kunt jouw content makkelijker schrijven als je dit koppelt aan bepaalde inhakers. Door vooraf te anticiperen op aankomende 'issues' en hier content voor te schrijven, voorkom je dat je een belangrijke kans mist of te weinig tijd hebt om ergens op in te haken.
schrijven
8 tips voor academisch schrijven Tekstblad.
Hoewel het geen verplichting is voor academisch schrijven, is het over het algemeen goed om bij deze manier van schrijven zo concreet mogelijke bewoordingen te gebruiken. Zo kun je spreekwoorden die een journalistieke tekst normaal opleuken beter vermijden in een scriptie.
Leren Schrijven? Volg een schrijfcursus als thuisstudie NHA.
Volg een schrijfcursus van NHA. Leer de taal van kinderen in de cursus Kinderverhalen en ontwikkel je eigen schrijfstijl in de cursus Korte Verhalen Schrijven. Na de cursus een publicatie? Je bent zeker niet de eerste cursist die een verhaal publiceert.
Lezen en schrijven doe je samen Bea Pompert 9789023251576 Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum.
Bea Pompert is als auteur van onder andere Naar lezen, schrijven en rekenen en Met jou kan ik lezen en schrijven een bekende naam in de wereld van de onderwijspedagogiek en taal in het basisonderwijs. Ze werkt als nascholer en onderwijsontwikkelaar bij De Activiteit: het Landelijk Centrum voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs te Alkmaar.
schrijven Nederlands woordenboek - Woorden.org.
schrijven spel je S C H R I J V E N Wat is een ander woord voor schrijven? Andere woorden voor schrijven zijn auteurschap, berichten, brief, corresponderen, een briefwisseling hebben, epistel, kalken, maken, neerkrabbelen, neerpennen, noteren, pennen, schrijfwijze en spellen.
Inleiding schrijven voor je scriptie Stappenplan checklist.
Hoewel de inleiding aan het begin van je scriptie staat, betekent dit niet dat je de inleiding eerst moet schrijven voordat je aan de rest van je onderzoek kunt beginnen. Hoe verder je in je onderzoek komt, hoe makkelijker het wordt om een goede inleiding te schrijven die 'to' the point is.

Contacteer ons