Meer resultaten voor basiscursus

basiscursus
Cursus Schoonheidsspecialiste - Basiscursus als thuisstudie NHA.
Tijdens deze Basiscursus Schoonheidsspecialiste maak je kennis met de theoretische en praktische kant van het vak. Van de opbouw van een behandelplan tot massagetechnieken; je leert alles wat jij nodig hebt om aan de slag te kunnen in de schoonheidsbranche.
basiscursus
Basiscursus voorjaar 2022 - Uit De Marge.
Via deze pagina kan je inschrijven voor de basiscursus in het voorjaar, in Limburg. De basiscursus in het najaar in Oost-Vlaanderen vind je op deze pagina. Je schrijft je in voor één volledige cursus, het is niet mogelijk modules te combineren uit beide cursussen.
Wijn en Champagne: basiscursus simivoc.
Deze basiscursus richt zich tot iedere wijnliefhebber, zeker voor diegenen die nog nooit een wijncursus gevolgd hebben. We leren een witte of rode wijn beoordelen: kijken, ruiken, proeven en beoordelen. Zowel Frankrijk, Italië, Spanje als andere wereldwijnen komen aan de beurt.
AMyra Dogs - Basiscursus.
Het volledige cursusgeld 2 4 0 euro BTW Incl voor 10 lessen dient volledig betaald te zijn tegen de introductieles op het volgende rekeningnummer IBAN BE 87 0013 8030 9794 met vermelding Basiscursus maand, of cash ter plaatse aan ons te betalen.
Basiscursus OMFT - Logopedie en Tandheelkunde - België - KWeC. Basiscursus OMFT - Logopedie en Tandheelkunde - België - KWeC.
Kwalitatieve Workshops en Cursussen. Wie en wat zit er achter KWeC? Neem contact met ons op. Basiscursus OMFT - Logopedie en Tandheelkunde - België. Home Logopedie Basiscursus OMFT - Logopedie en Tandheelkunde - België. Onderzoeken is een. Behandelen is twee.
Basiscursus eerste hulp Rode Kruis.
Basiscursus eerste hulp. Wat leer je? Deze cursus is een basisopleiding. Je leert hoe je moet reageren in een noodsituatie en hoe je gepast eerste hulp kan verlenen. Ook de verzorging van vaak voorkomende aandoeningen komt aan bod. Als je slaagt voor het examen, krijg je een brevet.
Basiscursus.
Over de hondenschool Over de oprichtster Rassenpalmares. Puppysocialisatieklas Basiscursus Basis Gehoorzaamheid 1 2 Agility Body Balance en Puppygym Data cursussen. Individuele lessen Gedragsbegeleiding Advies aankoop nieuwe hond. Vanaf 12 weken. De basiscursus richt zich tot baasjes met honden van elk ras en elke leeftijd vanaf 12 weken.
Vedic Art - Basiscursus.
Voor praktisch info klik hier. De basiscursus bedraagt €320 incl voor 5 dagen.Indien je gebruik maakt van het materiaal in het atelier betaal je hiervoor €40. Wil je graag inschrijven voor de cursus, vul de onderstaande velden in en druk op verzenden.
Basiscursus animator.
Heb je een vraag over de impact van het Coronavirus COVID-19 op je geboekte JOETZ-activiteit? Volg je basiscursus animator bij JOETZ en behaal jeattest Animator" in het Jeugdwerk" afgeleverd door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Al onze vakanties worden begeleid door animatoren.

Contacteer ons