Meer resultaten voor pedicure

pedicure
Kijk naar beneden. De wereld ligt aan uw voeten. - Pedicurepraktijk van de Wetering.
Dankzij deze zorgloze verwennerij van de huid wordt u egaler bruin en is uw huid beter bestand tegen UV-stralen. SUMMER BEAUTY € 48,-, normaal € 59,00, 90 minuten ontvangst met een drankje volledige pedicure behandeling spa-behandeling met bruisend voetenbadje, reinigende beenscrub en een geurig beenmasker.
Pedicure aan huis Omring. Group. Group 2.
Professionele pedicure behandeling. Pedicure aan huis. Uw voeten laten verzorgen, maar daar niet de deur voor uit hoeven? Genietvan een professionele pedicure behandelingthuis. Omring werkt samen met pedicures die gespecialiseerd zijn in voetverzorging voor mensen met reuma, diabetes en vaatstoornissen.
Voetverzorging: pedicure en podologie Solidaris Brabant.
Voetverzorging: pedicure en podologie. Voetverzorging: pedicure en podologie. Solidaris Brabant ten voeten uit. Je krijgt een tussenkomst voor pedicure en podologie! Solidaris Brabant geeft 60'ers' een tussenkomst van 6,50, euro per pedicurebehandeling en van 9,50, euro per podologiebehandeling. Wie jonger is dan 60 krijgt deze terugbetalingen enkel op voorlegging van een medisch attest.
Pedicure Rotterdam Behandeling voetproblemen. Boek Online VoetCare.
Welkom bij Voetcare, medisch pedicure Rotterdam, specialist op het gebied van voetverzorging. Wij behandelen oa likdoorns eeltpitten, ingroeiende nagels, kloven, mycosenagels verdikte-/kalk-/schimmelnagels verwijderen van eelt en wratten. Tevens voor de behandeling van diabetische, reumatische, verwaarloosde, oudere en overige risicovoeten. Wij zijn in Rotterdam en omgeving bekend als specialist in de behandeling van ingegroeide nagels d.m.v.
De speciaalzaak voor Pedicure - Gespecialiseerd voetverzorger - Podologen - Student pedicure.
Bij Pedicure shop vindt u alles voor de gedreven pedicure. Van freestoestellen, koffers, instrumenten, vloeistoffen, antidrukmaterialen tot boeken en nog zoveel meer.Vanuit mijn eigen voorkennis als Gespecialiseerd Voetverzorger en Geriatrisch Verpleegkundige sta ik de klanten bij met raad en daad.
Pedicure aan huis Den Haag e.o. FlorencePas.
06 - 22 86 23 00. Medisch pedicure aan huis in Escamp, Moerwijk en Rijswijk. Eigen salon in Wateringseveld. 06 - 43 07 00 22. Medisch pedicure aan huis in Den Haag en Rijswijk niet Wateringse Veld, Ypenburg en Leidschenveen.
Het KwaliteitsRegister voor Pedicures ProCert.
Ons doel is het inzichtelijk maken van de kwaliteit in de pedicurebranche. Dat bereiken we samen met jou, met ons KRP: hét KwaliteitsRegister voor pedicures. 1e keer inloggen Meer over het KRP. Wat betekent het kwaliteitskeurmerk voor jou? Vind een gediplomeerd pedicure. Vakspecialisten staan in het KRP. Professionele pedicures die hun kennis en vaardigheden zichtbaar op peil houden. Een geregistreerde pedicure onderscheidt zich in kwaliteit. Toon jouw diplomas en maak bij- en nascholing zichtbaar. ProCERT beoordeelt de kennisactiviteiten van kennisaanbieders. Voldoet een activiteit aan de vastgestelde criteria? Dan nemen we deze op in het cursusaanbod. Gediplomeerd pedicure nodig?
PedicureOpleiding Wellness Academie.
040-72 00 993. Last minute aanbiedingen. Inschrijven voor deze opleiding. Opleidingsaanbod Nagelstyling Pedicure Pedicure Gespecialiseerd Voetverzorger. Opleiding Pedicure Gespecialiseerd Voetverzorger. Je moet geen verplichte materialen aankopen besparing circa € 400! Je moet geen verplichte materialen aankopen besparing circa € 400!
Pedicure en Voetverzorging Pour Tous Utrecht.
Een pedicure voor u? Bent u bekend met bovenstaande problemen, dan is het zeer zeker aan te raden om een afspraak te maken voor een pedicure behandeling. Hoe verloopt een pedicurebehandeling.: Tijdens de pedicurebehandeling wordt allereerst uw huid en de nagels van uw voeten beoordeeld.

Contacteer ons