Meer resultaten voor digitaal

digitaal
'Vlaanderen' Helemaal Digitaal'' zoekt jouw digitale oplossingen Agentschap Innoveren en Ondernemen. vlaio-loading-full.
Taskforce 'Vlaanderen' Helemaal Digitaal'.' In alle sectoren zijn de uitdagingen vandaag groot en biedt digitaal heel wat opportuniteiten.Daarom richt de Vlaamse overheid met ondersteuning van imec en het Stuurorgaan Vlaams Informatie- en ICT-Beleid de taskforce 'Vlaanderen' Helemaal Digitaal'op. Deze taskforce zal digitale initiatieven die bedrijven, maatschappij en overheden beter kunnen doen werken in kaart brengen, onderling afstemmen en promoten.
digitaal
Digitaal Inclusieve Wijk.
Het team e-inclusie van de stad Antwerpen voorziet toegang tot internet en computers en werkt aan het versterken van digitale vaardigheden en het aanbieden van digitale oefenkansen. In de wijk Antwerpen-Dam wordt het project digitaal" inclusieve wijk" uitgevoerd door buurtwerking Elegast.
digitaal
Digitaal aanbod - Stad Beringen.
Beringen: llemaal digitaal! DIGITALE MIDDELEN VOOR IEDEREEN. Stad Beringen werkt aan de toegang tot digitale toestellen/internet en aan de versterking van digitale vaardigheden, vooral bij mensen in armoede en ouderen. INDIVIDUELE ONDERSTEUNING AAN HUIS VIA BEEGO. BEEGO is een organisatie die informaticastudenten aan huis stuurt om te helpen met alle mogelijke digitale vragen.
Duaal digitaal - Digitale skills leren door te doen.
Duaal digitaal is geselecteerd als kandidaat ESF-ambassadeur en jij kan ons daarbij helpen! Ga naar de stempagina van ESF, blader door tot je het filmpje van duaal digitaal ziet en vote! Academiejaar 21/22 is van start gegaan! duaal digitaal infosessies.
digitaal Nederlands woordenboek - Woorden.org.
als het door de computer verwerkt kan worden Hoe spel je digitaal? digitaal spel je D I G I T A A L Wat is het tegenovergestelde van digitaal? Een antoniem van digitaal is analoog. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.
Digitaal - Stad Deinze.
In deze demo wordt getoond wat het verschil is tussen verschillende sociale media, hoe je ze kunt koppelen aan elkaar en of het voor jou zinvol is om er gebruik van te maken. De meest bekende sociale media zijn Facebook en Twitter.
Digitaal loket - Herselt.
Via het e-loket kunnen inwoners 24/7 met slechts enkele muisklikken hun adreswijziging aanvragen, heel wat aangiftes doen of attesten opvragen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een kaartlezer, token of de app. ItsMe en de pincode van je eID.
Digitaal ondernemen Hasselt.
Ter bevordering van het ondernemersvriendelijke klimaat in Hasselt zet het stadsbestuur vol in op de digitalisering van haar dienstverlening aan ondernemers gaande van zelfstandigen, KMOs tot de grote ondernemingen. Zo streven we naar een digitaal ondernemersloket én een ondernemersdatabank met focus op.:
Digitaal loket Gemeente Kasterlee.
bewijs van woonst heb je een elektronische identiteitskaart eID nodig en een eID-kaartlezer. Meer info over de eID vind je op de website van de federale overheid. Hieronder vind je een opsomming van de formulieren die we je digitaal aanbieden.

Contacteer ons